What's New?

hero.jpg

Het Nederlandse Broadbean kantoor is open voor business!

Posted by Kazz Kumar

27-Feb-2013 10:03:00

shutterstock_125539031

Met veel enthousiasme kondigen we de opening aan van een gloednieuw kantoor in Den Haag. Vanaf 1 maart is iedereen van harte welkom ons te bezoeken of met ons af te spreken in ons nieuwe kantoor in het Igluu gebouw op het Louis Couperusplein 2, 2514 HP in Den Haag.

De meubels en reclameborden zijn dan wel gloednieuw maar we zijn zeker niet nieuw in Nederland (of nog belangrijker in online recruitment management!). Broadbean is al meer dan acht jaar actief in Europa en drie jaar geleden heeft Liesbet de Rouck, Sales Manager Nederland, het Bean-team versterkt en succesvol deze regio op zich genomen.

Olfertjan Niemeijer van Independent Recruiters over Broadbean:

“Er zijn meerdere redenen waarom wij Broadbean en hun recruitment software oplossingen aanbevelen. Ze bouwen de beste producten in de markt en blijven steeds op zoek naar verbetering. Ze komen met nieuwe slimme oplossingen die ons een voordeel geven ten opzichte van onze concurrentie. Ze hebben een ​​100% integratie met ons recruitment CRM-systeem gebouwd en hebben hiermee onze administratieve last per kandidaat met 90% verminderd. Broadbean’s klantenservice is de afgelopen 4 jaar uitstekend geweest dankzij toegewijde professionals. Bovendien kunnen we dankzij de geavanceerde kandidaat track & trace techniek en uitgebreide statistieken zeer scherpe investeringsbeslissingen nemen.”

Liesbet en het team hebben hard gewerkt aan het opbouwen van relaties met Nederlandse vacaturesites en leveranciers van recruitment technologie. Het kerndoel is ervoor te zorgen dat bedrijven en werving- en selectiebureaus hetzelfde niveau van professionaliteit, deskundigheid en plezier ervaren bij elke interactie met Broadbean. Door het openen van dit kantoor hebben we nu een centrale en geschikte ruimte van waaruit we onze naam in online recruitment technologie kunnen uitbreiden.

Neem snel contact op met Liesbet om een afspraak te maken want de agenda zal vlug volgeboekt zijn! 

Topics: Geen onderdeel van een categorie